Westers Group gør deres tid mere effektiv med ERGOLASH

Westers Group gør deres tid mere effektiv med ERGOLASH

En virksomhed, der har indset fordelene ved Ergolash surringsbåndet, er Westers Group TA AB. Siden lanceringen af den innovative surringsbånd på det svenske marked for lidt over et år siden har Westers Group TA købt næsten 30 Ergolash surringsbånd, som bruges dagligt. Vi spurgte dem, hvordan de føler, at arbejdet med lastsikring har ændret sig.

Holdingselskabet Westers Group AB har eksisteret siden 2012, og datterselskabet Westers Group TA fokuserer på trafikanlæg. Som totalleverandør er de involveret i entreprenørernes processer fra beregning og udarbejdelse af trafikanordningsplaner til udførelse, dagligt tilsyn og nulstilling inden slutinspektion, når de tager de sidste skilte med hjem.

Sparer tid med Ergolash

Nicole Wester, Marketing Manager hos Westers Group TA, fortæller, at de blev opmærksomme på Ergolash for omkring et år siden - da produktet blev lanceret hos Abkati og på det svenske marked.

- Vores administrerende direktør Klarre Ahlin Wester kiggede ind i Abkati's sælgers bagklap, da han kom forbi, og så Ergolash. Efter at have mærket lidt på produktet, endte vi med at blive daglig bruger af Ergolash.

De har købt næsten 30 Ergolash surringsbånd til dato og er meget tilfredse med produktet, som de beskriver som både smidigt, nemt at bruge og tidsbesparende..

- Sammenlignet med traditionelle spændestropper er tidsbesparelsen med Ergolash imponerende," siger Nicole Wester. "At sætte båndet ind fra siden i skralden i stedet for at sætte båndet ind på den sædvanlige måde og derefter føre hele båndet igennem ... det gør Ergolash meget smidigere og mere håndterbar end traditionelle surringsbånd!"

Nicole Wester fortæller om de kommentarer, hun har fået fra medarbejdere, der bruger produktet dagligt.

- Alt i alt er de meget tilfredse med produktet. For os, der har arbejde ude i marken, hvor der dagligt skal sikres en masse materiale, er Ergolash et virkelig effektivt produkt, der gør processen med at læsse og losse varer lettere og hurtigere. 


Kilde: Abkati.se