Smarte magneter til surringsbånd

Smarte magneter til surringsbånd

Spar tid med vores funktionelle magneter

Spar tid når du laster 

Eller skulle vi måske sige "work smarter not harder?" 💪

En simpel måde at arbejde mere effektivt på, er at tilføje en magnet til sit surringsbånd. Magneten sikrer, at surringsbåndet bliver siddende hvor det skal, når du står på den anden side af din trailer, imens du sikrer din last. 

Magneten passer til en standard J-krog 

Magneten er en stærk neodymium magnet, der sikrer, at krogen på dit surringsbånd ikke rykker på sig, når du er ved at laste.  

En pakke består af 2 stk. magneter.

Hvordan bruger man magneterne?

Magneterne er meget simple og nemme at bruge. Når magneten er påsat krogen på surringsbåndet, fæstner den sig selv på metaldelen af din trailer. Den kommer ikke til at rykke på sig - heller ikke når man begynder at trække surringsbåndet gennem skralden. 

Hvordan fæstner man magneten til krogen? 

Til magneterne, som passer til 50mm surringsbåndet, skal man dele magneten i to dele. Dette gøres med en skruetrækker. Herefter sikrer man sig, at delen med magneten bliver påsat ud mod J-krogen. Derefter påsætter man den anden del ad magneten på den anden side af krogen. Når dette er gjort, skal de to magneter sættes sammen på krogen. Dette gøres ved at skrue de to dele sammen. 

For at hjælpe så meget som muligt, hat vi lavet en video omkring hvordan man påsætter magneten på et 50 mm surringsbånd. Denne video kan findes på vores YouTube-kanal.

Det faktum, at magneterne kan spændes og løsnes ved hjælp af en skruetrækker gør, at man nemt kan skifte magneten mellem bånd. For eksempel, kan man stå i en situation, hvor det surringsbånd, magneten sidder på, er blevet for slidt. Selvom båndet er slidt, lider man ingen last, da man nemt kan afmontere magneten og sætte den på et nyere bånd. 

Denne magnet er tilgængelig på vores hjemmeside eller gennem forskellige Ergolash forhandlere

Nye magnetstørrelser

Magneterne vil være tilgængelige i flere forskellige størrelser. 

Så uanset om du bruger 50mm surringsbånd eller 25mm surringsbånd, kan du nemt opgradere dem uden problemer. Med magneterne kan man tage sine surringsbånd til helt nye højder! 

Og vi kommer også snart til at udvide vores sortiment med en 35mm magnet - til dem, der skulle være interesseret i denne specifikke størrelse. 

Du kan finde vores 25mm model lige her!

Du kan finde vores 50mm model lige her!

Hold øje med hjemmesiden for at få information om de nye modeller 👀

How to ad magnet to lashing strap