Surringsbånd hitter hos fynsk vognmand

Surringsbånd hitter hos fynsk vognmand

Poul Schou A/S sparer to minutter per surring med Ergolash.

Transportvirksomheden Poul Schou A/S har skiftet til danskudviklede surringsbånd fra Ergolash ApS. Ifølge en pressemeddelelse er chaufførerne glade for at slippe bøvlet med at trække flossede ender og lange overskydende surringsbånd gennem slidser. Nu får de hurtigere surret og sikret godset ved at swipe båndene ind i de moderne skralder fra Ergolash, hvor resten af båndet kan forblive sammenrullet. Ledelsen hos Poul Schou konstaterer, at totaløkonomien i Ergolash-båndene er bedre end med traditionelle bånd.

- Hurtig og effektiv transport er jo det, vi lever af i Poul Schou A/S, siger vognmand Poul Henrik Schou. Han er topchef i selskabet Poul Schou A/S, der blev stiftet af hans farfar i 1940.

- Vi kigger på både sikkerhed og økonomi, når vi vælger surringsprodukter. Det er vigtigt for os at passe godt på vores medarbejdere og på folk omkring vores biler, da vi kører med tungt og farligt gods. Vi bruger surringsløsningen fra Ergolash, fordi vi synes, det er rigtigt godt og sikkert produkt, som sparer os tid i hverdagen. Totaløkonomien er bedst, fordi det holder meget bedre end alle de andre produkter på markedet, og fordi de er tidsbesparende, siger Poul Henrik Schou.

Han beskæftiger i alt 180 medarbejdere, som med en flåde på 100 biler og kranbiler transporterer alt fra dagligvarer for REMA til byggematerialer, sejlbåde, containere og affald.

2 minutter sparet per surring

En af de 180 ansatte i vognmandsfirmaet er Søren Pedersen. Han har kørt kranbil i 13 år hos Poul Schou A/S. Hans arbejdsopgaver er oftest transport af større varer rundt til modtagere i Danmark, der skal surres fast efter alle kunstens regler.

- På en almindelig dag spænder jeg nok 8 til 10 bånd, og der sparer jeg meget tid ved, at jeg kan ”swipe” båndene ind i skralden. Med den nye løsning fra Ergolash sparer jeg i hvert fald 2 minutter per surring, fordi jeg ”swiper” båndene på plads i stedet for at putte dem ned i en slidse, som jeg gjorde med den gamle båndtype. Flossede ender på bånd betyder ingenting, fordi man kan ”swipe” båndet ind i båndstrammeren, siger Søren Pedersen.

Bedre investering

Thomas Frostgaard er driftsleder hos Poul Schou A/S, og han konkluderer, at produkterne fra Ergolash samlet set er en god og bæredygtig investering for firmaet, fordi pris og kvalitet følges ad:

- Ergolash er en billigere løsning på den lange bane, selvom anskaffelsesprisen er en anelse højere end på andre surringsbånd. Det er simpelthen, fordi chaufførerne sparer tid hver dag, når de surrer med Ergolash i stedet for traditionelle surringsløsninger, siger Thomas Frostgaard.

Årligt forbruger medarbejderne i vognmandsfirmaet Poul Schou A/S godt 400 surringsbånd, når deres vognpark af kranbiler og blokvogne transporterer maskiner, affald, genbrug og råstoffer og skibscontainere eller løser opgaver inden for makulering samt helikopterservice. /anga.

Kilde: transporttidende.com