OM ERGOLASH®

Tid til at tænke. Tid til at spare

I fragtindustrien er tid penge. ERGOLASH® spare dig så meget som muligt ved at gøre dit job nemt, sikkert og hurtigt. 

Sammenlignet med traditionelle produkter, giver ERGOLASH® dig en tidsbesparelse på min. 35% ved surring og min. 25% tidsbesparelse ved demontering. Hver gang.

Sikkerhed og effektivitet

Når det kommer til sikkerhed og effektivitet, er der åbenlyse ulemper ved det eksisterende udstyr. For eksempel er det en tidskrævende proces at indsætte båndet i skralden. 

Utallige tanker, ideer og gadgets har set dagens lys.
I 2016 var den der: En fuldt funktionel prototype. Vores model er nem at bruge og både økonomisk og ergonomisk bedre end originalen, vi kalder det ERGOLASH®. 

ERGOERGOnomisk
LASH = LASHing

Vær Smart "Swipe your cargo"

 

Hvorfor og hvordan !

Ergolash ApS
er beliggende i Odense, DK, et 100% danskejet og drevet selskab.

HVORFOR
På grund af den hyppige brug af surrebånd kom ideen til denne unikke måde at løse opgaven på. Udgangspunktet var, at det skulle være mere intuitivt, lettere og hurtigere at bruge et surringsbånd. Samtidig skulle produktet være mindst lige så holdbart som det eksisterende. Ideen var god og løsninger enkle, men krævende for vores ingeniører.

Ved at gentænke 'business as usual' I lastsikringsbranchen stræber vi efter at forbedre dit helbred og arbejdsmiljø.

HVORDAN
Ideen viste sig at være det letteste, vanskelighed  lå i at udvikle produktet. Da produktet tog form, blev det klart, at det ville være en ide at patentere produktet, dette blev gennemført parallelt med udviklingen.
I dag har vi en smedet og varmebehandlet aksel, der er indsat i skralden, en aksel, der er testet på alle mulige måder, og som er godkendt af TÜV.
Hele skralden er styrket i materialet, og generelt er en Ergolash® skralde et produkt af høj kvalitet.
Ergolash® lever op til vores egne forventninger, og vi ser allerede, at markedet modtager produktet ekstremt positivt.